Badminton Vereniging Almere

BeeS-Sport Zomerweek 2018

Van maandag 27 augustus tot en met vrijdag 31 augustus zal voor de vierde keer de zomerweek georganiseerd worden in Sporthal Raggers voor talentvolle jeugdspelers. Wat houdt de zomerweek in? We gaan in deze week aandacht besteden aan verschillende aspecten van het badminton. Een hele week badminton gerelateerd bezig zijn met elkaar, op een leuke manier. Een goede voorbereiding op het nieuwe seizoen! Dubbel, mix, single, fysiek, techniek en tactiek: het komt allemaal aan de orde! Wij zullen ons uiterste best doen om de kinderen op hun gemak te stellen en ervoor zorgen dat het een leuke en laatste afsluitende week van de zomervakantie zal zijn.

Voor wie is het:
De week wordt georganiseerd voor talentvolle jeugdspelers van acht jaar tot en met achttien jaar. We zijn met veel trainers aanwezig, waardoor wij ons makkelijk kunnen aanpassen aan het niveauverschil tussen de spelers. Het maakt daarom niet uit of je jeugd- of seniorencompetitie speelt. Voor beide niveaus is plek.Twijfel je? Mail naar suzanne.mulkens@gmail.com en we zullen je hierin adviseren.

Een week waarin veel gelachen wordt, maar waarin het badmintonnen centraal staat. De meeste kids hebben hebben de voorgaande keren ook al meegedaan en hebben zich dan ook snel ingeschreven. Het recept is hetzelfde, echter zullen er nieuwe dingen geleerd worden.

Zie hier een filmpje van de zomerweek vorig jaar

Elke dag zal er een warme lunch geserveerd worden door onze vrijwilligers, elke dag iets anders en aan het eind van de week een feestmaal, net zoals in de vorige edities.

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor onze week. Mocht je interesse hebben en benieuwd zijn of het wat voor je is, kun je mailen naar Jasper Koppen op jasper.koppen@bvalmere.nl.

Wij zijn in elk geval al begonnen met het schrijven van de plannen voor die week en we hebben er heel veel zin in!

Reageer op dit bericht (“BeeS-Sport Zomerweek 2018 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)