Badminton Vereniging Almere

International Youth Games Almere 2018

Dit jaar is het de beurt aan Almere om de International Youth Games te organiseren. De steden Aalborg, Rendsburg, Lancaster en Almere organiseren ieder om de vier jaar de International Youth Games. Er zijn overigens meer steden die deelnemers afvaardigen naar deze Youth Games zoals bijvoorbeeld het Duitse Rathenow en het Poolse Racibor.

De deelnemers worden zondag 22 juli 2018 in Almere verwacht en op maandag 23 juli starten de spelen. Het Topsportcentrum Almere is het zenuwcentrum voor deze spelen en veel sporten worden ook in dit complex georganiseerd. De spelen omvatten de sporten atletiek, badminton, golf, roeien, tennis, triatlon, zwemmen en ook de cultuur komt aan bod.

Onze badmintonners hebben het altijd goed gedaan op de jeugdspelen en zij waren altijd goed voor eremetaal. Nou bieden de in het verleden behaalde resultaten geen garantie voor de toekomst, maar ook dit jaar heeft de BV Almere een aantal ijzers in het vuur die zo maar achteraf toch weer van brons, zilver of goud blijken te zijn!

Het Almeerse team bestaat dit jaar uit de volgende spelers; Tristan Eshuis, Joost Gijsen, Pjotr Odijk, Tieme Holstege, Edo Pardede, Kay Kraehe, Jonas Beije, Niels van Goor, Dominique Webbers, Andrea Brahimi, Iris Wilting, Mijntje Holstege, Sofie Meijer, Ellody Webbers, Diede Odijk, Niomi Grollee, Marisa Gijsen, Corien Knol, Milenka Laheij en Demi Korff.

De coaches tijdens deze Youth Games zijn Dennis Koppen en Aram Mahmoud. De overall leiding is in handen van Joost van Gelder en Jasper Koppen.

Alle buitenlandse deelnemers zijn weer onder gebracht bij gastgezinnen. Het viel dit jaar niet mee om voor iedereen een plaats te vinden. We zijn dan ook enkele gastgezinnen erg dankbaar; familie Van Cruchten, familie Post en Dennis Koppen. Deze gastgezinnen hebben geen deelnemende kinderen maar zijn wel zo gastvrij om kinderen in huis te nemen.

Het programma is inmiddels in elkaar gezet

Zondag 22 juli
Aankomst deelnemers (verwachte aankomsttijden):
Rathenow, 16:00 uur
Rendsburg, 16:00 uur
Aalborg, 18:00 uur
Lancaster, 21:00 uur

Maandag 23 juli
09.00 – 16.00 uur Competitie
19.30 - 21.30 uur Openingsceremonie in het Topsportcentrum

Dinsdag 24 Juli
09:30-16:30 uur Dagtrip naar Walibi World
19:00- 23:00 uur Disco-avond

Woensdag 25 juli
09:00-16:00 uur competitie

Donderdag 26 juli
09.00 - 16.00 uur Competitie (Finaledag)
19.30 - 21.30 uur Sluitingsceremonie in Topsportcentrum

Vrijdag 27 juli
Vertrek deelnemers:
Aalborg, 8:00u
Lancaster, 8:00u
Rendsburg, 10:00u
Rathenow, 10:00u

De leden van onze vereniging zouden we willen adviseren om onze spelers in het Topsportcentrum Almere van de nodige support te voorzien. Dat kunnen ze vast en zeker goed gebruiken, want met name vanuit Aalborg en Rendsburg kunnen we sterke badmintontegenstanders verwachten!

Reageer op dit bericht (“International Youth Games Almere 2018 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)