Badminton Vereniging Almere

Van de voorzitter

Nog een weekje en dan zit het seizoen 2017/2018 er weer op. De bestuurs- en commissievrijwilligers zijn al weer druk bezig met het seizoen 2018/2019 en eerlijk gezegd denk ik dat de leden wel hun petje, zelfs met dit warme weer, mogen afnemen voor de vrijwilligers. Vrijwilligers die het toch maar weer doen en soms denk ik wel eens dat door velen de inzet van de vrijwilligers als een vanzelfsprekendheid wordt ervaren.

In dat kader denk ik ook wel eens aan de barvrijwilligers en in feite de scheve verhouding tussen de recreanten en de wedstrijdspelers. Een wedstrijdspeler neemt ieder seizoen minimaal twee bardiensten voor zijn of haar rekening. Daar zouden de recreantleden een voorbeeld aan kunnen nemen en met één bardienst per jaar per recreantlid zouden we ruim voldoende barvrijwilligers hebben. Voor de dames- en herenrecreantleden eens iets om over na te denken. Aanmelden kan altijd bij de leden van de recreantencommissie!

Terugkijkend naar het afgelopen seizoen mogen we over een aantal zaken meer dan tevreden zijn, zoals

Voorts hadden we dit seizoen nog

Bijna te veel om op te noemen, maar het gebeurt allemaal wel bij onze vereniging, nogmaals door enthousiaste vrijwilligers.

In de komende seizoenen zullen we proberen een aantal zaken te verbeteren. Zo is het onbestaanbaar dat het dubbeltoernooi voor de jeugd en het mixtoernooi bij de recreanten worden afgelast. Dat moeten we beter ter hand nemen.

Ook alles rondom de social media zullen we trachten aanzienlijk beter te gaan doen. We hebben als bestuur- en commissieleden dus nog veel linnen voor de schaar en we gaan als bestuur dan ook op cursus, want we moeten onszelf blijven verbeteren.

De komende weken is Sporthal Raggers vrijwel gesloten wegens werkzaamheden. Zo komt er onder meer een nieuwe vloer in de gymnastiekzaal en vindt bovendien de grote zomerschoonmaak plaats. Dit alles onder het toezichthoudende oog van Henk Smit. Tevens zal Henk er op toezien dat de nieuwe deur van de digitale klok wordt aangebracht.

Voorts is het vermelden waard dat de voorzitter van Badminton Nederland, de heer Bezuijen, op vrijdag 21 september 2018 bij onze vereniging op bezoek komt.

Laatst logeerden Sara en Jayden bij ons. Eerst in bad, tandenpoetsen, voorlezen door opa en dan naar bed. Nu willen ze nog wel eens de kachel aan maken met opa om uit bed te komen en dat komt dan door poes Toos. Ja, ja. Maar opa trapt er niet meer in. Opa deed de deur in het slot van de slaapkamer, maar blijf stil in de kamer staan. Daar hadden de kleine Staatsies niet opgerekend, dus ze keken raar op toen ze overeind kwamen en opa nog in de kamer stond. Dat werd lachen, maar ik heb ze daarna niet meer gehoord.

Ik wens u allen een zeer prettige vakantie toe, maar doe vooral voorzichtig want we zien u graag gezond en wel weer terug in Sporthal Raggers op maandag 3 september 2018.

Henk Staats

Reageer op dit bericht (“Van de voorzitter ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)