Badminton Vereniging Almere

BELANGRIJKE Informatie voor de jeugd betreffende speelschema's en meer

Beste ouders en spelers, Het is alweer bijna het einde van de zomervakantie. Dat betekent dat het nieuwe seizoen weer op beginnen staat. Achter de schermen is er veel gebeurd wat betreft de jeugdcompetitie en ik kan nu eindelijk meer informatie geven over de speelschema's, shuttles en dergelijke. Door een iets vernieuwde competitie opzet heeft dit allemaal iets langer geduurd. De bond heeft namelijk in overleg met de regio's besloten om regio Centrum en regio Noord-Holland samen te voegen tot 1 competitie, genaamd Regio Competitie Noord Holland/Centrum 2018-2019.

Hieronder een paar hele belangrijke mededelingen gevolgd door een stuk informatie wat betreft de competitie.

Wij willen jullie allen uitnodigen op woensdag 5 september 20:00 voor een informatie avond van de jeugdcompetitie. Hier zullen ook de shuttles uitgedeeld worden en ook alle vragen beantwoord worden. Dus het is erg belangrijk dat er zeker 1 persoon van elk team aanwezig is. Voor de spelers die nog geen competitie gespeeld hebben zal ook alle informatie verstrekt worden.

informatie:
De speelschema's zijn nog niet op onze site te vinden, maar kunnen we al op de toernooi website van badminton nederland ingezien worden. Deze site halen wij ook al onze informatie vandaan. http://badmintonnederland.toernooi.nl/
Mocht u niet bekend zijn met deze site volgt hier een link die naar alle teams van BV Almere wijst. Klikt u hierbij op het team, zal daar het speelschema te vinden zijn.
Klik hier voor de link

Er wordt met de volgende shuttles gespeeld.
- J1 t/m J4 spelen met de Victor Pro Court Tournament 78. (Veren)
- J5 t/m J11 spelen met de Victor Carbonsonic 77. (syntetisch)
- J12 t/m J14 spelen met de Victor nylon 2000. (Nylon)
Uitleg hierover zullen wij ook mededelen op de bijeenkomst.

Mochten er vragen over zijn over de jeugdcompetitie dan hoor ik die graag. Zal deze dan zo spoedig mogelijk beantwoorden. Mocht het een hele algemene vraag zijn zal ik het meenemen in de presentatie op 5 september of anders via de mail doorsturen.

Met vriendelijke groeten,

Jasper Koppen
Competitieleider Jeugd

Reageer op dit bericht (“BELANGRIJKE Informatie voor de jeugd betreffende speelschema's en meer ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)