Badminton Vereniging Almere

Kick Off op zaterdag 8 september 2018 in Den Haag

Op zaterdagmiddag 8 september 2018 vindt in Sporthal Hogeveld in Den Haag de kick off plaats van de eerste speelronde in de eredivisie van het seizoen 2018/2019. Dat betekent dat er tien eredivisieverenigingen tegen elkaar spelen en deze vijf wedstrijden beginnen gelijktijdig om 15.00 uur.

AviAir

Ons vlaggenschip AviAir Almere tijdens de kick off tegen Le Credit Sportif Velo en dat zou je al direct een topwedstrijd kunnen noemen. Wij roepen de supporters van AviAir Almere dan ook op om de spelers van AviAir in deze wedstrijd te komen steunen!

Victor

De andere wedstrijden zijn ook meer dan de moeite waard en dat zijn

BV Van Zijderveld - BC Smashing
TFS Barendrecht - FZ Forza Amersfoort
Hoornse BV - Goldinvestment Roosterse BC
BC DKC - BC Duinwijck

Trainer-coach Erik Staats heeft de beschikking over de volgende spelers

Dit bestand bestaat niet

Het komend seizoen moeten we het jammer genoeg doen zonder Jelle Maas die in Duitsland gaat spelen, Tamara van der Hoeven is overgestapt naar Le Credit Sportif Velo. Madouc Linders is een jaar uitgeleend aan Hoorn. Het puur Almeerse talent Amy Tan maakt nu deel uit van de selectie van AviAIr Almere. Dat geldt ook voor Dennis Koppen.

Als teammanager een nieuw gezicht, te weten Jeannette van Cruchten. Jeannette volgt Cynthia Soselisa op die vijf jaar teammanager is geweest. Henk Folmer is evenals voorgaande jaren de masseur van AviAir Almere.

Het verdere programma van AviAir Almere van fase 1 van de reguliere competitie is als volgt. De wedstrijden van fase 2 zijn nog niet bekend, die wedstrijden zijn namelijk afhankelijk van de eindstand in fase 1.

Zaterdag 15 september 2018 19.00 uur BC Smashing - AviAir Almere
Zaterdag 22 september 2018 19.00 uur AviAir Almere - DKC
Zaterdag 29 september 2018 19.00 uur AviAir Almere - Van Zijderveld
Zondag 30 september 2018 12.00 uur TFS Barendrecht - AviaAir Almere
Zaterdag 06 oktober 2018 19.00 uur AviAir Almere - FZ Forza Amersfoort
Zaterdag 20 oktober 2018 19.00 uur AviAir Almere - Hoornse BC
Zaterdag 27 oktober 2018 19.00 uur BC Duinwijck - AviAir Almere
Zaterdag 03 november 2018 19.00 uur Goldinvestment Roosterse - AviAir Almere
Beround

De spelers van AviAir zijn klaar voor het nieuwe seizoen en benadrukken dat zij uw aanmoedigingen in de openingswedstrijd van de kick off meer dan kunnen gebruiken en zij roepen u dan ook op zaterdag 8 september 2018 om 15.00 uur naar Sporthal Hogeveld in Den Haag te komen. Reserveer deze datum in uw agenda!

raggers

Tot nu toe 3 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Frank op 28-08-2018 om 12:31 uur

    Ik kijk naar de lijst van spelers van het 1e team en het valt mij op dat Jelle Maas er niet bij staat. Ik kan me niet herinneren een bericht te hebben gezien dat Jelle Maas weg zou gaan. Het zou een groot gemis zijn als Jelle er niet meer bij zou zijn.

  2. Henk Staats op 28-08-2018 om 16:54 uur

    Jelle Maas speelde het vorig seizoen in Zwitserland, maar speelt het komend seizoen in Duitsland en in Duitsland is het niet toegestaan om in twee competities uit te komen. Het is zeker een gemis!

  3. Frank op 28-08-2018 om 17:09 uur

    Heel jammer!

Reageer op dit bericht (“Kick Off op zaterdag 8 september 2018 in Den Haag ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)