Badminton Vereniging Almere

AviAir Almere thuis tegen DKC

Zaterdag 22 september 2018 speelt AviAir Almere thuis om 19.00 uur in Sporthal Raggers tegen het Haagse DKC. Een echte topwedstrijd en dan te bedenken dat deze teams ooit tegen elkaar streden om aan degradatie uit de eredivisie te ontsnappen.

AviAir

DKC heeft zich dit seizoen goed versterkt met het aantrekken van Robin Tabeling en dat betekent dat DKC met Tabeling en Caljouw over een ijzersterk mannendubbel beschikt. Een loodzware wedstrijd derhalve voor AviAir.

Victor

De overige wedstrijden dit weekend in de eredivisie zijn

Zaterdag 22 september 2018 18.00 uur Van Zijderveld - TFS Barendrecht
Zaterdag 22 september 2018 19.00 uur Hoorns BV - FZ Forza Amersfoort
Zaterdag 22 september 2018 19.00 uur Le Credit Sportif - Goldinvestment Roosterse BC
Zaterdag 22 september 2018 19.00 uur BC Duinwijck - BC Smashing
Haje

Stuk voor stuk leuke wedstrijden, met wellicht verrassende uitslagen. Maar reuze benieuwd zijn we naar de wedstrijd BV Hoorn tegen FZ Forza Amersfoort, gezien de stand in de eredivisie ook een echte topwedstrijd. Het team van Hoorn gedraagt zich als echte Hoornaars, want ze delen tot nu toe meer dan speldenprikken uit. En eerlijk gezegd is dat alleen maar goed voor de spanning in de eredivisie.

Bezoek als badmintonliefhebber één van de wedstrijden, waarbij onze voorkeur uitgaat naar de wedstrijd AviAir tegen DKC. En aan de Almeerse supporters het verzoek om AviAir Almere te komen aanmoedigen

raggers

Reageer op dit bericht (“AviAir Almere thuis tegen DKC ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)