Badminton Vereniging Almere

AviAir Almere uit tegen BC Smashing

AviAir Almere speelt zaterdagavond 15 september 2018 om 19.00 uur uit tegen BC Smashing uit Wijchen. AviAir liep in de eerste wedstrijd van het seizoen, tijdens de Kick Off tegen een 2-6 nederlaag op, mede als gevolg van blessureleed en AviAir zal zich willen revancheren voor deze nederlaag. Smashing verloor de eerste wedstrijd met 5-3 van Van Zijderveld.

AviAir
Victor

In de tweede ronde van de eredivisie worden de volgende wedstrijden gespeeld:

DKC - Goldinvestment Roosterse
FZ Forza Amersfoort - Van Zijderveld
Le Credit Sportif Velo - Hoornse BV
Duinwijck - TFS Barendrecht
BC Smashing - AviAir Almere

Geen bestandsnaam opgegeven

Haje

Mooie wedstrijden die stuk voor stuk het bezoeken waard zijn, waarbij de wedstrijd Le Credit Sportif Velo tegen de Hoornse BV de meest interessante is, want de vraag is of de Hoornse ook tegen één van de topteams een huzarenstukje kan uithalen. Het zou overigens een spannend verloop in de eredivisie ten goede komen als de clubs uit het zogenoemde rechter rijtje beter partij kunnen geven aan de clubs uit het linker rijtje en zelfs voor verrassingen kunnen zorgen.

raggers

Reageer op dit bericht (“AviAir Almere uit tegen BC Smashing ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)