Badminton Vereniging Almere

Bereikbaarheid Sporthal Raggers weekend 15-16 sept

In het weekend van 15-16 september zijn er werkzaamheden aan de a6. De afslag naar Sporthal Ragger ligt precies in het traject waar de werkzaamheden gedaan worden. Rijkswaterstaat verwacht dat er vertragingen zijn tussen afslag Almere-Haven en Almere-Buiten. Mocht u vanaf Amsterdam komen is het misschien aan te raden om afslag "Almere -Muziekwijk - Literatuurwijk - Ring N702" te nemen en via de Hogering de sporthal Raggers te bereiken. U dient dan wel bij het opgaan van de A6 de rechterrijbaan aan te houden.

Reageer op dit bericht (“Bereikbaarheid Sporthal Raggers weekend 15-16 sept ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)