Badminton Vereniging Almere

Dubbelweekend, zaterdag Van Zijderveld, zondag tegen TFS Barendrecht

Zaterdagavond 29 september 2018 speelt AviAir thuis om 19.00 uur in Sporthal Raggers tegen het Amstelveense Van Zijderveld. Zondagmiddag om 12.00 uur staat voor AviAir de uitwedstrijd tegen TFS Barendrecht op het programma.

AviAir staat op de vijfde plaats met twaalf punten en Van Zijderveld staat zesde met elf punten en de inzet van deze wedstrijd lijkt een voorlopige plek in het zogenoemde linker rijtje. Een wedstrijd waarin AviAir Almere de steun van de supporters niet kan ontberen.

Zondagmiddag de uitwedstrijd tegen TFS Barendrecht. Barendrecht staat op plek zeven met tien punten en heeft de punten hard nodig. Ook hier is de verwachting dat het een stevige klus wordt voor de Almeerders om de winst mee naar huis te nemen.

De overige wedstrijden op zaterdag zijn

DKC - Le Credit Sportif Velo
FZ Forza Amersfoort - BC Duinwijck
Hoornse BV - BC Smashing
Goldinvestment Roosterse - TFS Barendrecht

Op zondag worden de volgende wedstrijden gespeeld

Van Zijderveld - BC Duinwijck
Le Credit Sportif Velo - FZ Forza Amersfoort
DKC - Hoornse BV
BC Smashing - Goldinvestment Roosterse

Al met al weer een aantal interessante wedstrijden voor de badmintonliefhebbers, waarbij wij de wedstrijd op zaterdagavond AviAir Almere tegen Van Zijderveld en zondagmiddag TFS Barendrecht tegen AviAir Almere, van harte aanbevelen.

Reageer op dit bericht (“Dubbelweekend, zaterdag Van Zijderveld, zondag tegen TFS Barendrecht ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)