Badminton Vereniging Almere

Georgy van Soerland koningin bij de Europese Veteranen kampioenschappen

In het Spaanse Guadalajara werden de afgelopen week de Europese Veteranen Kampioenschappen en boven de 40 jaar heeft Georgy van Soerland-Trouerbach weerflink huisgehouden. In de single werd Georgy eerste, in de damesdubbel eveneens en in het gemengd dubbel tweede. Opnieuw een unieke prestatie van de Georgy!

Georgy

In de single was Georgy in de finale te sterk voor de Duitse Claudia Vogelgsang (21-12 en 21-17). In de damesdubbel waren Georgy en Esther Fleurbaai de dames Sunniva Aminoff en Claudia Vogelsang de baas met 21-14 en 21-18. In het gemengd dubbel moesten Georgy en Gerben Bruijstens hun meerdere erkennen in de Russen Stanislav Pukhov met Maria Kurochkina (21-17 en 21-17).

Namens het bestuur van harte gefeliciteerd!

Geen bestandsnaam opgegeven

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Jos K. op 30-09-2018 om 21:39 uur

    Super, van harte!

Reageer op dit bericht (“Georgy van Soerland koningin bij de Europese Veteranen kampioenschappen ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)