Badminton Vereniging Almere

Victor Almere-3 speelt gelijk tegen Amor

Afgelopen zondagmiddag speelde Victor Almere-3 thuis tegen het Groningse Amor en het werd uiteindelijk een gelijkspel. De dames Teuben en Van Cruchten revancheerden zich in deze wedstrijd voor hun ietwat matige optreden in de wedstrijd tegen DKC.

Nu waren de dames Rosalie en Judith goed voor drie van de vier behaalde punten tegen Amor! Timo Stoffelen zorgde voor het belangrijke vierde punt. De Almeerders staan nu op de zesde plaats met negen punten, maar hebben een wedstrijd minder gespeeld. De stand geeft dus een vertekend beeld.

Komende zaterdagmiddag om 14.00 uur speelt Victor Almere -3 uit tegen de koploper in de eerste divisie afdeling 2, te weten Victor Hoornse-2.

Reageer op dit bericht (“Victor Almere-3 speelt gelijk tegen Amor ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)