Badminton Vereniging Almere

AviAir Almere tegen FZ Forza Amersfoort

Zaterdag 6 oktober 2018 speelt AviAir Almere thuis in Sporthal Raggers om 19.00 uur tegen FZ Forza Amersfoort. AviAir staat vierde met 23 punten uit vijf wedstrijden en FZ Forza Amersfoort heeft 18 punten uit eveneens vijf wedstrijden en staat zesde.

AviAir

Een belangrijke wedstrijd voor beide teams. AviAir zal haar vierde plek in het linker rijtje willen verstevigen terwijl Amersfoort juist in het linkerrijtje terecht zal willen komen. Het belooft dus een spannende wedstrijd te worden zaterdag in Sporthal Raggers.

De andere wedstrijden die eveneens op zaterdag in de eredivisie worden gespeeld zijn

DKC - Smashing
Hoornse BV - Van Zijderveld
Le Credit Sportif Velo - TFS Barendrecht
Goldinvestment Roosterse BC - Duinwijck
Beround

De Hoornse BV zou best eens een zware thuiswedstrijd tegemoet kunnen gaan tegen Van Zijderveld en Duinwijck moet uit tegen Roosterse en dat is altijd lastig in Roosteren. DKC lijkt de beste kansen te hebben tegen Smashing en dat geldt eveneens voor de Le Credit Sportif Velo tegen Barendrecht.

Victor
SCB

Kortom, voor de badmintonliefhebbers weer een mooi competitieprogramma, waarbij de supporters van AviAir Almere worden opgeroepen toch vooral zaterdag 6 oktober naar Sporthal Raggers te komen om AviAir aan te moedigen in de wedstrijd tegen FZ Forza Amersfoort.

Reageer op dit bericht (“AviAir Almere tegen FZ Forza Amersfoort ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)