Badminton Vereniging Almere

AviAir Almere thuis tegen de Hoornse BC

Zaterdagavond 20 oktober 2018 om 19.00 uur speelt AviAir Almere thuis in Sporthal Raggers tegen de Hoornse BC, de ploeg die het verrassend goed doet in de Eredivisie Badminton. Hoorn heeft 28 punten uit zes wedstrijden en staat vierde en AviAir heeft 29 punten uit eveneens zes wedstrijden en staat derde.

AviAir is er alles aan gelegen om een goed resultaat neer te zetten en de derde plaats vast in handen te houden. Voor Hoorn geld ook dat een goed resultaat tegen AviAir een zekere mate van zekerheid geeft om in het linkerrijtje te eindigen en daarmede de kampioenspoule te halen, hetgeen uniek mag worden genoemd voor de promovendus. Trainer-coach Erik Staats van AviAir Almere is niet te benijden, want AviAIr heeft een overvolle ziekenboeg en AviAir heeft nog geen wedstrijd in de beoogde opstelling kunnen spelen.

Maar er staan zaterdag meer spannende wedstrijden op het programma in de zevende speelronde, te weten:

Van Zijderveld - DKC
TFS Barendrecht - BC Smashing
FZ Forza Amersfoort - Goldinvestment Roosterse BC
BC Duinwijck - Le Credit Sportif Velo

Van Zijderveld moet een goede score halen tegen DKC om uitzicht te houden op het linkerrijtje en ook voor Smashing geldt dat eveneens in de wedstrijd tegen Barendrecht, want de Wijchenaren staan stijf onderaan. Amersfoort heeft ook een monsterscore nodig tegen Roosterse om nog een reële kans te houden in de kampioenspoule te eindigen, maar dat geldt eveneens voor Roosterse. Duinwijck en Velo zijn ongeacht de uitslag van de wedstrijd zo goed als zeker van een plaats in de kampioenspoule.

De spelers van AviAir roepen de Almeerse supporters op om komende zaterdag toch vooral de Almeerse ploeg te komen aanmoedigen in de wedstrijd om de derde en vierde plaats in de Eredivisie!

Reageer op dit bericht (“AviAir Almere thuis tegen de Hoornse BC ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)