Badminton Vereniging Almere

AviAir Almere uit tegen BC Duinwijck

Zaterdagavond 27 oktober 2019 speelt AviAir Almere om 19.00 uur in Haarlem tegen BC Duinwijck. De Haarlemmers staan met 36 punten op de tweede plaats in de eredivisie en AviAir staat toch nog derde met 35 punten ondanks de forse personele problemen waarmee trainer-coach Erik Staats te maken heeft.

aviair

Op basis van de stand in de eredivisie zou het een spannende wedstrijd moeten zijn, maar het is ongewis met welke spelers Duinwijck in het strijdperk treed, dus of het echt spannend wordt is maar de vraag.

Het programma in de achtste ronde van de eerste fase in de eredivisie is als volgt:

TFS Barendrecht - Hoornse BV
Goldinvestment Roosterse - Van Zijderveld
FZ Forza Amersfoort - DKC
BC Smashing - Le Credit Sportif Velo
haje

In de wedstrijd Barendrecht tegen Hoorn staat er voor Hoorn veel op het spel. Met een goed resultaat voor Hoorn wordt er een grote stap gezet om in de tweede fase van de eredivisiecompetitie de kampioenspoule te halen. Maar Barendrecht zal ook een goed resultaat nastreven om niet als laatste te eindigen.
Roosterse valt dit seizoen enigszins tegen en zal de handen vol hebben aan Van Zijderveld dat in ieder geval in theorie nog een kans heeft de kampioenspoule te halen.
Ook voor Amersfoort geldt dat de keistedelingen nog een kans hebben m de kampioenspoule te bereiken, maar DKC is en blijft een pittige tegenstander.
Velo gaat soeverein aan kop en daar zal Smashing weinig tegen kunnen doen.

Victor

Kortom weer een mooie badmintonronde waarin wellicht al beslissingen vallen. De AviAir-supporters worden opgeroepen de wedstrijd Duinwijck ten AviAir Almere te bezoeken, dit er aanmoediging van AviAir.

raggers

Reageer op dit bericht (“AviAir Almere uit tegen BC Duinwijck ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)