Badminton Vereniging Almere

AviAir zaterdagavond uit tegen Roosterse

AviAir Almere speelt zaterdagavond 3 november 2018 uit tegen Goldinvestment Roosterse BC uit het Limburgse Roosteren. Het is de laatste speelronde in de eerste fase van de reguliere eredivisiecompetitie. AviAir staat tweede met 40 punten en Roosterse staat op een achtste plaats met 27 punten.

AviAir

AviAir heeft zich geplaatst voor de zogenoemde kampioenspoule en de vraag is of AviAir de tweede plaats kan vasthouden om zodoende voor de twee fase van de eredivisiecompetitie vier bonuspunten te bemachtigen. Kapers op de kust voor plek twee zijn Duinwijck en DKC.
Roosterse speelt in de tweede fase in de handhavingspoule en ook daar zijn bonuspunten te verdelen, dus ook Roosterse heeft belang bij een goede uitslag.

Victor

De volgende wedstrijden worden er het komend weekend gespeeld:

Van Zijderveld - Le Credit Sportif Velo
BC Smashing - FZ Forza Amersfoort
Hoornse BC - BC Duinwijck
Goldinvestment Roosterse - AviAir Almere
TFS Barendrecht - DKC
Haje

Eén ding is nagenoeg zeker Velo, AviAir, Duinwijck, Hoorn en DKC spelen in de tweede fase in de kampioenspoule en met name van Hoorn is dat een prima prestatie! De andere teams spelen in de handhavingspoule. Toch is de achtste speelronde geen ronde om des keizers baard, want er zijn immers bonuspunten te verdelen in beide poules.

raggers

Reageer op dit bericht (“AviAir zaterdagavond uit tegen Roosterse ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)