Badminton Vereniging Almere

Resultaten van de Victorteams

Victor Almere-2 leed afgelopen zaterdag middag een gevoelige nederlaag tegen Le Credit Sportif Velo-2. Het werd in Wateringen een 6-2 overwinning voor de Veloploeg. Als excuus mag gelden dat niet één van de oorspronkelijk Victorteamleden beschikbaar was. Desondanks staan de Almeerders nog altijd aan kop in de eerste divisie afdeling 1. Het vermelden waard is dat Stephan Branderhorst na jaren van blessureleed zijn rentree maakte en van de drie partijen er zo maar twee won.

Victor Almere-2 speelde dit weekend twee wedstrijden. Zaterdagavond werd het in Sporthal Raggers 4-4 tegen Le Credit Sportif Velo-3. Maar zondagmiddag werd de inhaalwedstrijd thuis tegen TFS Barendrecht-2 met 6-2 gewonnen en dat was zonder meer een prestatie. De Almeerders maken hierdoor een sprong op de ranglijst en staan nu tweede met 32 punten uit zeven wedstrijden. Koploper is Duinwijck-2 met 35 punten.

Reageer op dit bericht (“Resultaten van de Victorteams ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)