Badminton Vereniging Almere

Victor Almere-2 uit en Victor Almere-3 thuis

Victor Almere-2 speelt zaterdag 6 oktober 2018 om 18.00 uur een uitwedstrijd tegen BC Smashing-2 uit Wijchen. De Almeerders gaan aan kop in de eerste divisie afdeling 1en hebben 27 punten uit vier wedstrijden. Smashing-2 heeft 24 punten en staat op een gedeelde tweede plaats. Er wacht Victor Almere-2 een pittige wedstrijd temeer daar Dennis Koppen ontbreekt, want die vertoeft in Buenos Aires voor de Jeugd Olympische Spelen.

Victor

Victor Almere-3 speelt ook zaterdagavond maar dan thuis in Sporthal Raggers tegen de koploper in de eerste divisie afdeling 2 Duinwijck. Duinwijck heeft 19 punten uit vier wedstrijden en de Almeerders hebben er 13, maar de Almeerders hebben wel een wedstrijd minder gespeeld.

Het wordt zaterdagavond volle bak in Sporthal Raggers want ook AviAir Almere speelt thuis tegen FZ Forza Amersfoort.

raggers

Reageer op dit bericht (“Victor Almere-2 uit en Victor Almere-3 thuis ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)