Badminton Vereniging Almere

Victorteams ook zondag in actie

Victor Almere-2 speelt niet alleen zaterdagavond uit tegen Smashing, maar speelt zondagmiddag om 13.30 uur thuis in Sporthal Raggers tegen Amersfoort-2 dat met acht punten uit drie wedstrijden op achtste plaats staat in de eerste divisie afdeling 1. In deze afdeling heeft Victoria zich trouwens teruggetrokken uit de competitie.

Victor Almere-3 speelt zaterdagavond thuis in Sporthal Raggers en zondagmiddag om 13.00 uur uit tegen Amersfoort-3. De keistedelingen staan op een vijfde plaats met 16 punten, maar de Almeerders lopen een wedstrijd achter.

Reageer op dit bericht (“Victorteams ook zondag in actie ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)