Badminton Vereniging Almere

Victorteams uit en thuis tegen Veloteams

Victor Almere-2, koploper in de eerste divisie afdeling 1, speelt zaterdagmiddag 27 oktober 2018 in Wateringen om 14.30 uur tegen Le Credit Sportif Velo. Victor-2 heeft 38 punten en Velo heeft er 28 en staat vierde op de ranglijst, mar de Wateringers hebben een wedstrijd minder gespeeld. Het zal ongetwijfeld een spannende wedstrijd worden!

Victor

Zaterdagavond thuis in Sporthal Raggers speelt Victor Almere-3 om 19.00 uur tegen Le Credit Sportif Velo-3. Victor-2 staat zesde in de rangschikking met 22 punten, maar heeft een wedstrijd minder gespeeld en Velo-3 staat met 18 punten op een negende plek.

Zondagmiddag 28 oktober speelt Victor-3 de inhaalwedstrijd om 13.30 uur tegen TFS Barendrecht thuis in Sporthal Raggers, de hekkensluiter in de eerste divisie afdeling 2 met 17 punten. ALs Victor-3 goede scores maakt dan kunnen ze zich tussen de koplopers nestelen.

raggers

Reageer op dit bericht (“Victorteams uit en thuis tegen Veloteams ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)