Badminton Vereniging Almere

AviAir Almere thuis tegen Duinwijck

Komende zondagmiddag 2 december om 14.00 uur speelt AviAir Almere thuis in Sporthal Raggers de eerste wedstrijd in de kampioenspoule van de Eredivisie. In de eerste fase van de eredivisiecompetitie is AviAir geëindigd op de tweede plaats en dat geeft recht op vier bonuspunten.

De bonuspunten in de kampioenspoule zijn als volgt verdeeld

Le Credit Sportif Velo 5 punten
AviAir Almere 4 punten
Duinwijck 3 punten
DKC 2 punten
Hoornse 1 punt

In de eerste fase van competitie won AviAir Almere de uitwedstrijd tegen Duinwijck met 5-3 en dat kan gerust een mooie prestatie worden genoemd, maar het zegt helemaal niets over de komende wedstrijd.

De andere wedstrijd die in de kampioenspoule op zaterdagavond wordt gespeeld is die tussen DKC en de Hoornse. Ook het verloop van deze wedstrijd is moeilijk te voorspellen. Of Hoorn in de tweede fase van de competitie opnieuw kan stunten zoals in de eerste fase is maar de vraag. Le Credit Sportif Velo komt dit weekend niet in actie.

De spelers en begeleiding hebben de ondersteuning van de supporters in deze pittige wedstrijd in de kampioenspoule hard nodig en zij roepen u op om toch vooral te komen!

Reageer op dit bericht (“AviAir Almere thuis tegen Duinwijck ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)