Badminton Vereniging Almere

Victor Almere-3 wint van Van Zijderveld

Zaterdagavond heeft Victor-3 in Sporthal Raggers met 5-3 gewonnen van Van Zijderveld-2. Het was een benauwde overwinning, althans op papier, want de Almeerders waren de betere ploeg. Spijtig was dat de dames Judith van Cruchten en Rosalie Teuben niet op dreef waren en alle partijen verloren met uitzondering van de mixen.

Geen bestandsnaam opgegeven

Jasper Koppen liet weinig heel in de single van Elwin Wu, Timo Stoffelen won van Arjan Regtien, maar het meest opvallend was de mix van Dennis Steenland met Judith van Cruchten. De eerste game was voor de Almeerders, de tweede game gaven zij een voorsprong van 15-7 uit handen (20-22) om de derde game alsnog te winnen met 21-19 na een achterstand van 16-19.

Victor Almere-3 staat nu in de eerste divisie afdeling 2 op de derde plek met 39 punten, twee punten minder dan de koplopers Duinwijck en Drop Shot. Er is in de resterende wedstrijden dus nog van alles mogelijk.

Reageer op dit bericht (“Victor Almere-3 wint van Van Zijderveld ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)