Badminton Vereniging Almere

Victor Amere-2 verstevigt koppositie, Victor Almere-3 valt terug

Victor Almere-2 heeft afgelopen zaterdagavond 3 november de koppositie in de eerste divisie afdeling verstevigd door thuis in Sporthal Raggers met 7-1 te winnen van De Zwaluwen uit Prinsenbeek. Een eclatante overwinning van de Almeerders, die het moesten doen zonder Leon Nottelman en Dennis Koppen. Maaaaaar met Stephan Branderhorst en Denzell van Soerland en dat zijn ook niet de minsten, want beiden wonnen hun drie onderdelen!

Victor-2 gaat nu aan de leiding met 47 punten ui acht wedstrijden en Duinwijck-3 heeft 41 punten uit zeven wedstrijden. Komend weekend speelt Victor-3 niet van Victoria heeft zich terggetrokken uit de competitie.

Victor

Anders verging het Victor Almere-3 uit tegen het Haagse Drop Shot-1. De Almeerders werden getrakteerd op een 6-2 nederlaag door de Hagenezen. Wel moet vermeld worden dat Victor-3 al een aantal wedstrijden hun eerste dame Rosalie Teuben moeten missen, want die valt zeer verdienstelijk in bij AviAir Almere. De Almeerders staan nu zesde met 34 punten. Koploper is nu Drop Shot-1 met 38 punten.

raggers

Komend weekend, om precies te zijn zaterdagavond 10 november 2018 wacht de wedstrijd tegen de rode lantaarndrager in de eerste divisie afdeling 2, het Amstelveense Van Zijderveld. Wellicht maken de Almeerders met een goede score weer een sprongetje naar de topdrie.

Ontwikkeljenu

Reageer op dit bericht (“Victor Amere-2 verstevigt koppositie, Victor Almere-3 valt terug ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)