Badminton Vereniging Almere

AviAir Almere thuis tegen de Hoornse

Zondagmiddag 16 december 2018 om 14.00 uur speelt AviAir Almere thuis in Sporthal Raggers de laatste wedstrijd van het jaar 2018. De tegenstander is de Hoornse BV uit, hoe kan het ook anders, Hoorn.

De Noord-Hollanders hebben een prima seizoen achter de rug. Als promovendus de kampioenspoule halen, mag een prestatie worden genoemd. Na de pijnlijke nederlaag van afgelopen zondag tegen DKC, die er een keer van moest komen met alle blessures, staan de Almeerders nu op de vierde plaats met negen punten uit twee wedstrijden. De Hoornse staat vijfde met acht punten uit drie wedstrijden.

AviAir zal het jaar 2018 met winst willen afsluiten, maar de Hoornse zal dat evenzeer voor ogen hebben. De andere wedstrijd in de kampioenspoule is de wedstrijd tussen Le Credit Sportif Velo tegen BC Duinwijck.

De spelers en de begeleiders van AviAir Almere roepen alle Almeerse supporters op om op zondagmiddag 16 december 2018 om 14.00 uur naar Sporthal Raggers te komen om AviAir aan te moedigen in deze belangrijke wedstrijd tegen de Hoornse BV!

Reageer op dit bericht (“AviAir Almere thuis tegen de Hoornse ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)