Badminton Vereniging Almere

AviAir Almere zondag uit tegen DKC

Zondagmiddag 9 december 2018 om 14.00 uur speelt AviAir de tweede wedstrijd in de kampioenspoule tegen het Haagse DKC. Het zal voor de technische staf weer een hele puzzel zijn om een representatief team op de been te brengen, gezien het blessureleed dat AviAir heeft getroffen. Bovendien ontbreekt als kers op de appelmoes Cheryl Seinen wegens interlandverplichtingen.

In het dubbelweekend worden de volgende wedstrijden gespeeld

Zaterdag 8 december BC Duinwijck - Hoornse
Zaterdag 8 december Le Credit Sportif Velo - DKC
Zondag 9 december DKC - AviAir Almere
Zondag 9 december Hoornse - Le Credit Sportif Velo

Stuk voor stuk wedstrijden om de vingers bij af te likken, ware het niet dat een aantal teams behoorlijk verzwakt is, omdat de teams spelers missen wegens interlandverplichtingen. Vraag niet hoe het mogelijk is dat BNL in de eredivisie een dubbelweekend plant als er interlandverplichtingen zijn.....

De spelers en begeleiding kunnen de aanmoedigingen van de Almeerse supporters komende zondag meer dan goed gebruiken tijdens de wedstrijd tegen DKC in Den Haag.

Reageer op dit bericht (“AviAir Almere zondag uit tegen DKC ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)