Badminton Vereniging Almere

Bestel uw oliebollen en appelbeignets bij BVA

Ook dit jaar willen we jullie in de gelegenheid stellen om op uw eigen oudejaarsavond te genieten van de heerlijke oliebollen die wij traditiegetrouw serveren tijdens onze nieuwjaarsreceptie. Team 20 zal de bollen weer met grote zorgvuldigheid samenstellen, mixen en laten rijzen. Daarna worden er mooie bollen van gemaakt die in een paar minuten goudbruin worden gebakken. Dat de bollen lekker zijn, blijkt wel uit de inmiddels vaste klanten kring en het elk jaar stijgend aantal bollen. Op veler verzoek hebben we besloten ook appelbeignets te gaan bakken. U kent ze al van de nieuwjaarsrecepties maar zo komen nu ook in het oudejaarsavond assortiment.

Alle leden van BV Almere kunnen middels het onderstaande formulier t/m 30 december een bestelling plaatsen. Wij zullen de oliebollen en appelbeignets vervolgens op 31 december met alle plezier voor u gaan bakken.

De kosten voor de oliebollen blijven slechts 40 cent per stuk en 12 oliebollen voor € 4.00.

De kosten voor de appelbeignets zijn 60 cent per stuk en 12 appelbeignets voor € 6,00

Na het plaatsen van uw bestelling kunt u op 31 december tussen 16.00 uur en 17.00 uur uw oliebollen tegen contante betaling (er is dan geen mogelijkheid tot pinbetalingen) afhalen in de kantine van Sporthal Raggers. In goed overleg is een andere (eerdere) tijd ook mogelijk.

Het bestellen van uw oliebollen bij BV Almere heeft voordelen:

Tot nu toe 4 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. arjen niezing op 26-12-2018 om 14:59 uur

  hoogtepunt van het jaar. Traditie. yummie yummie

 2. Cindy op 28-12-2018 om 21:21 uur

  Lekkerrrrrrrr!!! Besteld!! :)

 3. Geert op 29-12-2018 om 15:22 uur

  En ook voor de buren besteld!

 4. Robert R. op 29-12-2018 om 18:45 uur

  Ronald, dank je voor je reminder 😉
  Besteld! Vanaf 16 uur is oké, hoeft niet eerder.

Reageer op dit bericht (“Bestel uw oliebollen en appelbeignets bij BVA ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)