Badminton Vereniging Almere

Victor Almere-2 wint en Victor Almere-3 speelt gelijk.

Victor Almere-3 won zondagmiddag thuis in Sporthal Raggers met 6-2 van BCH-1. Om een representatief team neer te zetten werd een beroep gedaan op twee giganten uit de mottenballenvloot, te weten Yvonne Sie en Stephan Branderhorst. De twee lieten zien het badmintonnen nog lang niet verleerd te zijn en voor de toeschouwers was het vaak een lust voor het oog. Verloren gingen de singels van Gita Djajawasito en Yvonne Sie. De andere partijen werden in winst omgezet.

De Almeerders staan nog steeds eerste in de eerste divisie afdeling 1 met 66 punten uit elf wedstrijden. Op plek twee staat Le Credit Sportif Velo met 62 punten uit eveneens elf wedstrijden.

Victor Almere-3 speelde weer eens 4-4 en nu tegen Amor-1 De Almeerders hebben bijna patent op deze uitslag. Met name Timo Stoffelen was op dreef, hij won zijn mannendubbel met Dennis Steenland en zijn single. Ook werden de beide mixen gewonnen, te weten door Dennis Steenland met Judirh van Cruchten en Jasper Koppen met Rosalie Teuben. Toch staat Victor-3 nog op de vierde plaats in de eerste divisie afdeling 2 met 49 punten uit twaalf wedstrijden. Koploper is Drop Shot-1 met 60 punten en dit team lijkt op weg naar rechtstreekse promotie naar de eredivisie.

Reageer op dit bericht (“Victor Almere-2 wint en Victor Almere-3 speelt gelijk. ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)