Badminton Vereniging Almere

Victorteams zaterdag uit en thuis

Victor Almere-2 speelt zaterdagavond 1 december 2018 om 19.00 uur thuis in Sporthal Raggers tegen het Rotterdamse Asterix-1. De Almeerders zijn koploper in de eerste divisie afdeling 1 met 53 punten uit negen wedstrijden. Asterix staat zesde met 27 punten uit eveneens negen wedstrijden.

Victor-2 won de uitwedstrijd destijds met 7-1, maar dat is geen garantie dat het nu weer een zevenklapper gaat worden.

Victor Almere-3 speelt uit tegen TFS Barendrecht-2 om 18.00 uur. De Almeerders staan op een zesde plaats met 41 punten. Zij verspeelden een koppositie door in de laatste wedstrijd tegen DKC-2 met 6-2 het onderspit te delven. TFS Barendrecht vertoeft op de achtste plek met 36 punten. De thuiswedstrijd tegen TFS Barendrecht werd door de Almeerders met 6-2 gewonnen.

Reageer op dit bericht (“Victorteams zaterdag uit en thuis ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)