Badminton Vereniging Almere

AviAir Almere uit tegen Le Credit Sportif Velo

Zaterdagavond 26 januari 2019 speelt AviAir de laatste wedstrijd in de kampioenpoule tegen Le Credit Sportif Velo uit Wateringen. De Almeerders hebben nog een theoretische kans om de play offs te halen, maar dan moet deze uitwedstrijd wel met 6-2 gewonnen worden. Nu is niets onmogelijk, maar dit is veel gevraagd van het gehavende AviAir.

Er hangt sowieso een zware grauwsluier over deze wedstrijd door het plotseling overlijden van Eric Khodabux, de door spelers, begeleiders en bestuur zeer gewaardeerde vader van teamcaptain Dave Khodabux.

De andere wedstrijd in de kampioenspoule is de wedstrijd tussen Duinwijck en DKC. Beide teams hebben 40 punten en de grote vraag is welk team eerste wordt en zich daarmede rechtstreeks plaatst voor de finale om het landskampioenschap.

De wedstrijd tussen Le Credit Sportif Velo en AviAir Almere Wateringen begint in tegenstelling tot eerdere aankondigingen om 20.00 uur i.p.v. 19.00 uur. Velo is er drie dagen voor de wedstrijd achtergekomen dat de zaal niet om 19.00 uur beschikbaar zou zijn......

Reageer op dit bericht (“AviAir Almere uit tegen Le Credit Sportif Velo ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)