Badminton Vereniging Almere

Badminton Overdag

Woensdag 2 januari 2019 vanaf 09.00 uur zijn de badmintonners weer van harte welkom in Sporthal Raggers in de Almeerse Parkwijk. Na de overheerlijke kerstbrunch van 19 december, zie kerstbrunch en de feestdagen moeten we weer aan onze conditie werken en het is alom bekend, door te badmintonnen vliegen de kilo's er af.

Voor leden van de vereniging is het badmintonnen op de woensdagochtend (van 09.00 tot 12.00 uur) gratis. Niet-leden betalen € 5,-- voor de hele ochtend. Zowel leden als niet leden kunnen tevens gratis gebruik maken van de sauna! Na het spelen en eventueel de sauna wordt er gezellig nagepraat in de sfeervolle kantine van Sporthal Raggers.

Onze gastvrouwen op de woensdagochtend zijn afwisselend Lydia van Cittert en Floor Jurriëns.

De zaal is open vanaf 8.45 uur.

Reageer op dit bericht (“Badminton Overdag ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)