Badminton Vereniging Almere

Dubbelweekend voor AviAir Almere

In het komend weekend van 19 en 20 januari 2019 komt AviAir Almere tweemaal in actie, te weten op zaterdagavond thuis om 19.00 uur in Sporthal Raggers tegen het Haagse DKC en zondagmiddag om 14.00 uur in Hoorn tegen de Hoornse BC.

Door de onverwacht forse nederlaag van het afgelopen weekend van Le Credit Sportif Velo tegen DKC met 1-7, staat AviAir Almere met 21 punten op derde plaats in de kampioenspoule samen met Le Credit Sportif Velo. Er gloort dus enig licht in de tunnel voor AviAir en als het nu maar niet het licht is van een naderende trein.

Weer twee wedstrijden in het komend weekend waarin AviAir Almere tot het uiterste moet gaan om nog in de race te blijven voor de derde play-offplek. Overigens op zaterdag speelt Velo thuis tegen Hoorn en zondag uit tegen de koploper in de kampioenspoule Duinwijck.

In de laatste wedstrijd zaterdag 26 januari speelt AviAir Almere uit tegen Velo! Maar zo ver is het nog niet. Eerst maar eens kijken hoe AviAir het weekend doorkomt.

En het zou AviAir Almere zo maar een punt kunnen schelen als een grote schare Almeerse supporters AviAir Almere komt aanmoedigen tegen DKC komende zaterdag in Sporthal Raggers. Laat u zien en horen!

Reageer op dit bericht (“Dubbelweekend voor AviAir Almere ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)