Badminton Vereniging Almere

Georgy van Soerland-Trouerbach genomineerd voor BEC senior player of the year

Georgy van Soerland-Trouerbach is genomineerd voor Europees senioren speler van het jaar. Tijdens het BEC Gala in Kiev, Oekraïne, zullen op 27 april de winnaars van de BEC Awards 2018 worden bekendgemaakt. Een panel van vijf personen (waaronder Selena Piek) beslist wie de winnaar van elke prijs wordt. Elk panellid geeft 3, 2 en 1 punt aan de spelers, van wie zij denken dat ze de award verdienen te winnen.

Georgy werd dit jaar Europees kampioen bij de dames enkel 40+ en samen met Esther Fleurbaay ook Europees kampioen bij het dames dubbel 40+. Ze reikte met Gerben Bruijstens tot de finale gemengd dubbel welke helaas verloren ging. Tijdens de Nederlandse kampioenschappen veteranen eiste ze alle drie titels op. In 2015 won Georgy zelfs nog de wereldtitel!
De genomineerden voor de titel Europees speler van het jaar 2018 van je op de site van Badminton Europe.

Georgy

Georgy van Soerland-Trouerbach

Reageer op dit bericht (“Georgy van Soerland-Trouerbach genomineerd voor BEC senior player of the year ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)