Badminton Vereniging Almere

Komend weekend Victor-2 uit en Victor-3 thuis

Victor Almere-2 heeft afgelopen zaterdag thuis met 6-2 gewonnen van Smashing-2 en door deze overwinning behoudt Victor-2 de eerste plaats in de eerste divisie afdeling 1 met 77 punten uit 13 wedstrijden. Le Credit Sportif Velo staat tweede met 69 punten uit 12 wedstrijden.

Komend weekend speelt Victor-2 zaterdag 12 januari 2019 om 14.30 uur uit tegen Amersfoort-2, dat met 34 punten uit 12 wedstrijden op de achtste plaats staat. Le Credit Sportif Velo moet tegen Trilan-1 en die staan zesde uit 12 wedstrijden en 38 punten. Een belangrijk weekend derhalve voor de Almeerders en de Wateringers.

Victor Almere-3 verloor uit van Duinwijck-2 met 5-3 en de Almeerders staan nu vijfde met 57 punten uit 14 wedstrijden. Drop Shot-1 staat eerste in de eerste divisie afdeling 2 met 74 punten uit 14 wedstrijden en staat op de rand van promotie naar de eredivisie.

Zaterdagavond 12 januari 2019 spelen de Almeerders thuis om 19.00 uur tegen Amersfoort-3 dat 59 punten heeft en vierde staat. Bij winst van Victor-3 is de kans groot dat Victor-2 en Amersfoort-3 van plaats wisselen. Wordt vast een leuke wedstrijd en kom kijken!

Reageer op dit bericht (“Komend weekend Victor-2 uit en Victor-3 thuis ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)