Badminton Vereniging Almere

Team kwarktaart wint U19 Noord-Holland

Wist u dat het eten van kwarktaart het niveau van uw badminton bevordert? De J4 met een gemiddelde leeftijd van 11,5 jaar en gemiddeld één kwarktaart per wedstrijd is kampioen geworden. Halverwege het seizoen werd de directe concurrent Hoorn al verslagen met 5-3, maar toch kwam Hoorn steeds dichterbij naarmate het einde van de competitie naderde. Met een virtuele gelijke stand ontmoette de twee elkaar in de laatste wedstrijd, in onze eigen Sporthal Raggers.

Met een tactische opstelling, omdat Sam die de hele week ziek was geweest, was de spanning op de tribune om te snijden. De heren wonnen nipt met twee keer 21-19 en ook de dames wonnen.

Bij de singles moest Tieme als eerste dit keer en dat leverde een enerverende wedstrijd op (vooral voor Tieme), die helaas verloren ging. De druk van het kampioenschap werd hem iets te veel. Daarnaast won Stephanie haar single relatief makkelijk in twee games en moest Sam tegen een hele sterke speler. Met geweldig slim spel won Sam in drie games.

Met een 4-1 stand was de eer aan Gwyneth om er 5-1 van te maken en dat lukte! Vervolgens werd ook nog de mix van Tieme en Stephanie gewonnen in drie games en kon het feestje beginnen. Met maar liefst vier kwarktaarten was het nog lang gezellig.

Op naar Zutphen eind juni, waar opnieuw een pittig duel wordt verwacht tegen BCH uit Den Bosch.

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Remco Holstege op 16-02-2019 om 13:18 uur

    Goed gedaan toppers! En heerlijk hoor die kwarktaarten.

Reageer op dit bericht (“Team kwarktaart wint U19 Noord-Holland ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)