Badminton Vereniging Almere

Timo kiest voor BV Almere

Het is geen geheim dat BV Almere een gedegen (jeugd)opleiding heeft en dat er tal van talenten uit die opleiding doorbreken op nationaal en internationaal gebied. Zo zien wij Timo ook groeien en als blijk van wederzijds vertrouwen hebben we de samenwerking vastgelegd in een contract. Timo zal in ieder geval de komende vier jaar spelen in de kleuren van BV Almere!

We zijn als technische staf erg blij dat Timo zich voor nu en de toekomst wil verbinden aan onze vereniging en wij geloven in zijn groei de komende periode. Met slechts 17 jaar oud is Timo één van de grotere talenten van Nederland in zijn leeftijdsklasse. Hieronder stelt Timo zich graag even voor:

Ik ben Timo Stoffelen en ben 17 jaar oud. Ik speel sinds mijn zesde jaar al bij BV Almere. Ik heb hier vijf jaar juniorencompetitie gespeeld en ben afgelopen seizoen met mijn zesde jaar seniorencompetitie begonnen. Ik heb in de nationale jeugdselectie gespeeld in de U15 en U17. Vorig jaar heb ik de keuze gemaakt om mijn eigen weg te gaan volgen met de CBA waar ik nu vijf keer in de week train naast de clubtraining. Deze trainingen doe ik onder begeleiding van Eline Coene en Rune Massing.
Door het badmintonnen maak ik leuke reizen naar verschillende landen voor internationale toernooien of trainingskampen. Dit kan mede worden gedaan door mijn sponsoren Victor Europe en BeeS-Sport. Ik ben super blij dat ik bij een goeie top club als BV Almere het vertrouwen heb gekregen om een contract te tekenen.

Wij wensen Timo veel succes de komende seizoenen. Op naar vele successen!

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Astrid Brahimi op 04-02-2019 om 15:34 uur

    Timo van harte gefeliciteerd!

  2. Henk Staats op 06-02-2019 om 14:40 uur

    Heel verstandig van Timo.

Reageer op dit bericht (“Timo kiest voor BV Almere ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)