Badminton Vereniging Almere

Al het moois waar een einde aan komt, maakt ruimte voor iets nieuws

Het nieuws is al bekend gemaakt. Erik Staats stopt als trainer/coach van ons eerste team en Dave Khodabux neemt deze functie van hem over. Afgelopen vrijdag hebben de leden van het eerste team tijdens een gezellig etentje bij wereldrestaurant Atlantis afscheid genomen van Erik als coach en Dave als speler. Een mooi afscheid wat beide mannen dik verdiend hebben.

Dat beide mannen van hoge waarde voor het eerste team zijn geweest de afgelopen jaren staat buiten kijf. Daarom hadden de leden van team 1 ook een paar mooie woorden voor de twee heren.

Erik

Erik, toen ik klein was ging ik altijd kijken naar Team 1, waar jij de coach van was. Mijn droom was toen ook om voor team 1 te spelen en dit seizoen is dat uitgekomen. Het was een hele eer om jou als coach te hebben, helaas heeft het maar een jaartje geduurd. Al was het wel een top jaar! Ik hoop dat je nog altijd een keer training komt geven, want aan de woorden ‘let op je dropjes’ moet ik soms nog herinnerd worden.

Erik: een betrokken coach die op en ook naast de baan het beste wenst voor zijn spelers. Staat altijd klaar voor een praatje en een duwtje in de rug.

Erik had altijd geloof in het team hoe we er ook bij stonden vanwege geblesseerde altijd deed hij er alls aan om het beste eruit te krijgen bij iedereen! Zijn harde applaus en nerveusiteit/spanning/enthausiasme gaan we zeker missen Coach!!

Erik: een fanatieke, altijd gezellige, zenuwachtige top coach & trainer

Erik, we hadden een hele leuke tijd op de baan en jij achter ons met je grappige reacties alsof je Ajax aan het kijken was. Ik weet het niet of Dave nu een hele harde klappen kan doen hahaha. bedankt voor alles wat je hebt gedaan, en vooral dat je vertrouwen in mij had toen ik net in Almere kwam, dat ik een goede speler kon worden.

Erik; meelevende en enthousiaste coach die altijd in is voor een lolletje.

Eric bedankt voor de fijne samen werking en voor het vertrouwen.

Dave

Dave, ook al heb ik maar 1 jaar met je in het team mogen spelen, ik heb heel veel van je geleerd. Je bent erg behulpzaam en super gezellig. Jouw aanwezigheid in het team zorgde altijd voor een goede sfeer. Ik vind het gaaf dat je volgend jaar onze coach wordt en weet zeker dat je geschikt voor deze rol bent. Mag het volgend jaar een top jaar worden!

Dave is al jaren de kern van ons team. Dave was altijd betrokken tot het team als hij even niet moest spelen stond hij wel bij een andere baan te coachen of aanmoedigen. Als iemand de rol van Erik op zich moest nemen dan was Dave zeker mijn eerste keus.

Dave vond ik altijd lief en zeker behulpzaam en hij stond altijd voor je klaar. En doet er alles aan om iedereen zo goed mogelijk te helpen!

Dave: een vaste kern van het team als speler met veel ervaring nu een nieuwe uitdaging als coach.

Dave, we gaan jou natuurlijk missen als een speler maar we vinden allemaal heel leuk dat je een deel van je tijd wilt besteden om achter ons te staan.
Ik heb heel veel van jou geleerd en ik hoop dat we een hele leuke seizoenen zullen hebben.

Dave: fanatieke speler waarbij je altijd terecht kunt.

Dave, welkom bij de staff en heel veel succes.

Op naar volgend seizoen!

Reageer op dit bericht (“Al het moois waar een einde aan komt, maakt ruimte voor iets nieuws ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)