Badminton Vereniging Almere

Alex Vlaar terug in het geel

Hij verliet de club waar hij begonnen is als kleine jongen voor vier seizoenen, maar staat te trappelen om komend seizoen uit te komen voor de formatie van Dave Khodabux, AviAir Almere.

Alex heeft vier seizoenen bij Velo gespeeld en heeft hier veel ervaring opgedaan. Toen Alex vertrok konden we hem geen twee vaste partijen beloven per wedstrijd en dat kon Velo wel. Voor Alex zijn ontwikkeling was die verhuizing belangrijk. Hij kon ervaring opdoen die wij hem toen niet konden geven. Dat wierp zijn vruchten af, want hij is met Velo landskampioen geworden. Die ervaring brengt hij nu mee in ons jonge team.

Alex zegt zelf het volgende over zijn terugkeer: "Ik ben blij om komend seizoen weer voor BV Almere te spelen. Vier jaar geleden had ik besloten om voor mijn eigen ontwikkeling naar Velo te gaan. Dit was niet zonder succes. Tweemaal de landstitel en tweemaal de beker gewonnen, maar ook veel ervaring opgedaan en hele goede vriendschappen opgebouwd. Ik hoop deze ervaringen mee te nemen naar komend seizoen. Ik denk dat we met dit (jonge) team al mee kunnen doen aan de play-offs. Tot slot kijk ik erg uit naar de samenwerking met de nieuwe coach Dave. We hebben samen gespeeld op de baan, maar nu spelen we samen in twee verschillende functies: ik op de baan en hij erachter. Hij heeft veel internationale ervaring en ik denk dat ik nog veel van hem kan leren."

Uiteraard is de technische commissie zeer blij met de terugkeer van Alex. Voor veel mensen zal het een verrassing zijn geweest, maar wij weten dat de band met Alex altijd goed is geweest. Hij woont nog steeds (welliswaar part-time) in Almere en we hebben altijd het gevoel gehad dat Alex een keer zou terugkeren. Of dat nu na vier of na acht jaar zou zijn, het gevoel is altijd goed geweest. Alex zijn ervaring kunnen we goed gebruiken en wij wensen Alex dan ook veel succes in AviAir Almere!

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Ernst op 25-03-2019 om 12:35 uur

    Lekker Alex, welkom terug.

  2. Geert Berghuis op 25-03-2019 om 12:36 uur

    Zeker een verrassing maar wel een heel welkome.

Reageer op dit bericht (“Alex Vlaar terug in het geel ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)