Badminton Vereniging Almere

Manon Sibbald verlengt contract ook

Manon is natuurlijk kind aan huis bij de vereniging. Overgekomen op jonge leeftijd vanuit Zeewolde, is zij al snel doorgegroeid naar ons eerste team. Ook komend seizoen zal zij uitkomen voor AviAir Almere!

Als we het over onze eigen (jeugd)opleiding hebben, dan is Manon hier ook een pupil van. Jaren geleden is Manon bij onze vereniging komen spelen en ze is niet meer vertrokken. Jaar in, jaar uit al een vaste waarde van ons vlaggenschip. Ook komend seizoen zal Manon haar steentje bijdragen.

Afgelopen seizoen is Manon langdurig geblesseerd geweest en heeft ze sinds november geen wedstrijd meer gespeeld. Momenteel gaat het al een stuk beter en is de verwachting dat zij op tijd fit zal zijn voor het nieuwe seizoen.

Wij zijn als technische commissie zeer tevreden met het aanblijven van Manon, want zij komt vrijwel naar elke training en zorgt voor een fijne teamspirit in het team. Zelfs toen ze niet kon spelen is ze veel geweest als supporter, net als teamgenootje Sebastiaan Li. Wij wensen ook Manon het komende seizoen weer veel succes!

Foto: Geert Berghuis

Tot nu toe 5 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Ernst op 20-03-2019 om 21:38 uur

  Lekker hoor Manon.

 2. Ernst op 20-03-2019 om 21:40 uur

  Lekker hoor Manon.

 3. Teus op 20-03-2019 om 22:21 uur

  Goed plan Manon

 4. Geert Berghuis op 21-03-2019 om 08:19 uur

  Blij mee. Goede keuze wederzijds.

 5. Henk Staats op 21-03-2019 om 09:15 uur

  Dat verheugt mij ten zeerste!

Reageer op dit bericht (“Manon Sibbald verlengt contract ook ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)