Badminton Vereniging Almere

Ouder-kind toernooi

Afgelopen zondag 10 maart heeft het bekende ouder-kind toernooi wer plaatsgevonden. Het moment voor de kids van onze vereniging om met hun vader, moeder, broer, zus, opa, oma of wie dan ook de baan op te gaan en te laten zien wat ze ondertussen in huis hebben.

Na een, voor de kids redelijk rustige warming-up, begonnen we snel met de baanverdeling voordat er ouders aan de zuurstoffles moesten! We hadden 6 poultjes waarin ouder en kind samen hun badmintonkunsten konden laten zien. Natuurlijk werd er ook een beetje gehusseld in de poule. De koppels werden namelijk af en toe gewisseld. Zo kwam de ouder van koppel 1 in de poule bijvoorbeeld met het kind van koppel 3 te staan. Zij namen het dan op tegen het kind van koppel 1 en de ouder van koppel 3. Dit leverde prachtige partijen op, waarin de kids even goed moesten laten zien wie nou eigenlijk de beste was.

Uiteindelijk was het een super gezellige dag! De ouders van de kids hebben zelf kunnen ervaren wat voor sport badminton nou eigenlijk is en wat voor knappe kunsten hun kinderen allemaal in petto hebben. Wellicht is er hier en daar bij ouders wel een vuurtje aangewakkerd om het racket op te pakken. Als die er al niet is natuurlijk ;)
Iedereen is in ieder geval welkom! Daar is ons ouder-kind toernooi het perfecte voorbeeld van. Tot volgend jaar!

Reageer op dit bericht (“Ouder-kind toernooi ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)