Basketbal Vereniging Almere

Cheryl verlengt verblijf in Almere

Cheryl Seinen is kind aan huis in Almere en voelt zich zeer thuis bij de vereniging. Dit is één van de redenen waarom zij graag haar verblijf verlengt, ondanks dat komend jaar een belangrijk jaar voor haar is.

Het komende seizoen staat in het teken van het kwalificeren voor de Olympische Spelen in Tokyo in 2020. Veel toernooien, veel onderweg en ook rust tussendoor is heel belangrijk. Aan de coach en Cheryl om samen tot een optimaal schema voor beiden te komen.

De technische staf is tevreden met het aanblijven van Cheryl en wensen haar veel succes het komende drukke seizoen, met hopelijk veel winstpartijen voor AviAir Almere.

Cheryl: Ik ben blij dat BV Almere mij het vertrouwen geeft en graag het contract met mij wilde verlengen. Ik voel me hier echt thuis en heb hier veel vrienden zitten. De terugkeer van Alex zie ik ook als zeer positief, we kunnen de ervaring goed gebruiken. Iemand als Tamara hebben hebben we ook nodig, ze is erg allround, maar vooral in de dubbels en mixen inzetbaar. Ik heb veel zin in komend seizoen!

Tot nu toe 3 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Henk Staats op 08-04-2019 om 12:14 uur

  Cheryl mag nooit meer weg.

 2. Geert op 08-04-2019 om 12:48 uur

  Cheryl is eigenlijk nooit weg geweest :D

 3. Ed.de.Vries. op 08-04-2019 om 14:04 uur

  Cheryl. Intussen weet je wel denk ik, dat ik een fan van jou ben, heeft ook te maken dat wij elkaar al jaren-jaren kennen, ook jou ouders en broer-zus mee geteld uiteraard, maar jij heb een apart plaatsje in mijn oude body natuurlijk, ik wens jou enorm veel succes tijdens de route naar de olimpics, dat is jouw streven, en onze/mijn hoop, dat dit jou gaat lukken.
  En, ik krijg de kans om jou tijdens de as competitie te zien meppen, dát hoop ik mee te kunnen maken natuurlijk.
  Alvast: GOOD LUCK !
  Diike knuffels voor jou, van Edjeh! :o:

Reageer op dit bericht (“Cheryl verlengt verblijf in Almere ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)