Badminton Vereniging Almere

"Vrij spelen" komende zondag 28 April

Ook dit seizoen hebben jullie weer de mogelijkheid om te komen vrijspelen in Sporthal Raggers. Voor € 5,00 per persoon (kinderen t/m 6 jaar gratis) kun je de hele middag spelen. Iedereen is welkom, ook niet-leden.

Het vrijspelen op deze zondag is van 13:00 tot 17:00

De volgende vrijspeeldatum valt op 26-05-2019

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Ronald de Longte op 03-05-2019 om 02:32 uur

    Hallo daar! Wij zien badminton en vrij spelen, het lijkt ons weer hartstikke leuk om deze sport weer op te pakken. Hoe gaat het in zijn werk? 5 euro "entree" en dan? Krijg je een baan toegewezen (voor een bepaalde tijd)? Graag horen we van jullie, groet Hans en Ronald :D

  2. BTF op 08-05-2019 om 12:47 uur

    Ronald en Hans,
    Kom gezellig langs. Er zijn vaak een hoop banen beschikbaar waar je de gehele tijd kan spelen. Genoeg ruimte. Ook kan je anderen die er op dat moment spelen vragen. Veel vinden het ook leuk om eens met anderen een shutteltje te slaan.
    Kortom, kom gezellig langs.

Reageer op dit bericht (“"Vrij spelen" komende zondag 28 April ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)