Badminton Vereniging Almere

Inhala Officesupplies 12,5 jaar!

Inhala Officesupplies is al weer een aantal jaar sponsor van BV Almere. En we melden graag weer een paar nieuwtjes van onze kant. Kortgeleden hebben we een mijlpaal bereikt. Inhala Officesupplies bestaat al weer 12,5 jaar!

Inhala

Vele relaties hebben inmiddels een goody bag ontvangen als blijk van waardering voor de opgebouwde relatie. En vervolgens konden we al weer hard aan de slag, want we zijn inmiddels verhuisd. Wel in hetzelfde pand gelukkig. Maar nu hebben we de beschikking over een grotere showroom. En daar is natuurlijk weer iedereen van harte welkom.

Inhala Officesupplies
Bolderweg 2
1332 AT Almere

Reageer op dit bericht (“Inhala Officesupplies 12,5 jaar! ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)