Badminton Vereniging Almere

Verslag van Algemene leden Vergadering

Maandag 13 mei werd de voorjaars-ALV gehouden. Zoals Henk Staats in zijn ‘’Voor de voorzitter’’ ook al aangaf was er ditmaal een grotere opkomst dan normaal, namelijk 12 leden. Als bestuur hadden we al een vermoeden dat het ditmaal drukker zou worden dan normaal omdat we te maken hadden met (her)verkiezing van bestuursleden en de begroting zouden bespreken.

Al enige tijd geleden heeft Henk Staats bij het bestuur aangegeven, na 31 jaar, als voorzitter terug te willen stappen. Als bestuur willen wij uiteraard Henk ontzettend bedanken voor de jarenlange inzet en inspanningen die hij geleverd heeft voor onze mooie vereniging.
Zonder Henk zou onze vereniging nooit zijn wat het nu is.
Henk is dan ook met recht een club icoon te noemen!

Gelukkig blijft Henk nog verbonden aan de club doordat hij voorzitter en bestuurslid van de BSAO is, maar ook voorzitter en secretaris van de SSF. Daarnaast spelen zowel Iris als Sara bij BV Almere, dus wij zullen Henk zeker nog tegenkomen in de hal.
Maar met Henk zijn vertrekt betekende dat voor het bestuur een moeilijke zoektocht naar een waardige opvolger. Deze hebben we dan ook gevonden in Bas van Os.
Bas van Os is al jaren verbonden aan de BV Almere en ondertussen een welbekend gezicht in onze sporthal. Er zal zeker nog een stukje online komen waar Bas zich even voorstelt, dus kijk daarnaar uit!

Verder hebben we naast Henk ook afscheid genomen van Stephan Melein die zich ook al jarenlang heeft ingezet voor de vereniging. Weinig mensen hebben zoveel kennis van zaken als Stephan en dat zullen we zeker in het bestuur missen. Wij willen dan ook Stephan bedanken voor alle jaren kennis die hij ons gegeven heeft om als vereniging te groeien.
Jeffrey de Jonker zal de rol van voorzitter van de STC overnemen van Stephan en wij wensen hem daarbij heel veel succes. Jeffrey speelt al meerdere jaren bij BV Almere en heeft bij zijn vorige verenigingen ook al organisatorische ervaringen opgedaan.
We kunnen ook van Jeffrey nog een stukje verwachten.

Daarnaast heeft Josina Wu na vele, vele jaren (ongeveer 17 jaar) vrijwilligerswerk te hebben verricht voor BV Almere, besloten te stoppen met het werk bij de ledenadministratie. Wij willen Josina enorm bedanken voor al haar werk dat ze heeft verricht en mogen blij zijn dat we zolang van haar inzet hebben mogen genieten.
Doordat Josina stopt zijn er meerdere taken die overgenomen moeten worden. Mocht jij, als lid van de vereniging, interesse hebben om iets voor de BV Almere te betekenen schroom dan niet om contact op te nemen van iemand van het bestuur.

De samenstelling van het bestuur, na 31 juli, is als volgt:

Voorzitter Bas van Os
Secretaris Shanice van Stenus
Penningmeester Richard Schrijer
Voorzitter Jeugdcommissie Alexander Witsel
Voorzitter Recreantencommissie Geert Berghuis
Voorzitter Sporttechnische commissie Jeffrey de Jonker
Voorzitter Topsportcommissie Vacant
Voorzitter Wedstrijdcommissie Arjan Rodenburg

Naast de (her)verkiezing van de bestuursleden is ook de begroting besproken van seizoen 2018/2019. Alle aanwezige leden konden zich vinden in deze begroting en er waren ook geen verdere vragen. Verder is de kascommissie benoemd en zowel Monique Berns als Ineke van Puffelen hebben zich nogmaals beschikbaar gesteld, dank hiervoor.

De BV Almere ondergaat de komende tijd organisatorische veranderingen. Zoals altijd streven wij ernaar om jullie zoveel mogelijk speelplezier aan te bieden zonder dat jullie hinder ondervinden van deze veranderingen.

Reageer op dit bericht (“Verslag van Algemene leden Vergadering ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)