Badminton Vereniging Almere

Zaterdag 15 juni themafeest in Sportcomplex Raggers

In het weekend van de clubkampioenschappen, zal er op zaterdagavond 15 juni weer een themafeest georganiseerd worden. Thema van dit jaar is 'proud to be fout'.

Een foute party dus in de kantine van Sportcomplex Raggers. We willen de meest foute outfits zien die avond en er ligt een extrap prijsje klaar voor de meest originele outfit van de avond! Het feest start vanaf 20:30 en de muziek wordt zoals altijd verzorgt door DJ Martijn Lange

Voorafgaand aan het feest is er de mogelijkheid om mee te eten met de BBQ. Voor €10,- per persoon kunnen leden, kinderen en partners deelnemen aan de BBQ. Opgeven voor de BBQ kan door te mailen naar: bvalmereclubfeest@gmail.com en daarin het aantal personen met namen aan te geven. Betaling is cash op de avond zelf.

Dus kom allemaal gezellig mee-eten en feesten op zaterdagavond 15 juni in Sportcomplex "Raggers"!
Tot dan

Reageer op dit bericht (“Zaterdag 15 juni themafeest in Sportcomplex Raggers ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)