Badminton Vereniging Almere

Berichtje van de feestcommissie

Hallo allemaal! Afgelopen weekend was het zover, de clubkampioenschappen! Voor ons als feestcommissie betekende dit het organiseren van de BBQ en het clubfeest op zaterdagavond. Allereerst voor de commissie die de clubkampioenschappen dit jaar hebben georganiseerd; goed gedaan!

Wij (Maaike en Yvonne) van de feestcommissie willen iedereen die dit weekend samen met ons tot een succes heeft gemaakt bedanken! Wij vonden het ontzettend leuk dat jullie allemaal aanwezig zijn geweest bij de gezellige BBQ en het knalfeest met het thema 'Proud to be Fout'. Wij vonden het prachtig om te zien hoe velen van jullie uitgepakt hadden met foute outfits, die jullie met veel enthousiasme hebben gedragen! Jullie hebben er een topfeest van gemaakt!
Wij willen via deze weg ook nogmaals DJ Martijn en zijn crew bedanken, zonder hem was dit feest niet tot stand gekomen. Ontzettend bedankt dat je dit doet voor onze vereniging, het wordt ontzettend gewaardeerd.

Wij hopen jullie volgend jaar allemaal met net zoveel enthousiasme weer te zien tijdens het clubfeest!

P.s. hou de site in de gaten voor foto's van het clubfeest! ;-)

Groetjes,
Maaike en Yvonne

Tot nu toe 3 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Greco op 18-06-2019 om 18:57 uur

  Was zeer gezellig !!
  Goed gedaan dames!!

 2. Robert R. op 18-06-2019 om 19:14 uur

  Prachtig feest en dank voor jullie enthousiasme.
  Ik heb genoten! Op naar de volgende Mexicaanse party.
  Adios chicas! :D

 3. Cock op 19-06-2019 om 09:37 uur

  Goed gedaan meiden!!!

  K&B heeft hele goeie opvolgers

Reageer op dit bericht (“Berichtje van de feestcommissie ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)