Badminton Vereniging Almere

Cheryl Seinen bereikt finale op EK

Cheryl Seinen heeft met haar dubbelpartner Selena Piek de finale gehaald op de Europese Kampioenschappen. Deze worden gehouden tijdens de Europese Spelen in Minsk, Wit-Rusland.

Als poulewinnaar plaatse het damesdubbel zich voor de kwartfinale waarin zij verrassend het als eerste geplaatste koppel Fruergaard/Thygesen uit Denemarken met duidelijke cijfers uitschakelden: 21-13 en 21-14.
In de halve finale wachtte Bolotova en Davletova (Rus.4). De eerste game ging met 18-21 verloren maar met een nipte 22-20 winst in de tweede game leverde de derde game een afgetekende 21-14 winst op. Hiermee werd een finaleplaats veilig gesteld. Morgen mogen Cheryl en Selena (4) dus strijden om de Europese titel tegen de winnaar van de andere halve finale Lefel/Tran (Fra.3) tegen Birch/Smith (GB). Dat zijn ondertussen Birch en Smith geworden na een twee maal 21-13 overwinning op de Françaises.
BV Almere wenst Cheryl en Selena veel succes in de finale!

Selena, Cheryl

Reageer op dit bericht (“Cheryl Seinen bereikt finale op EK ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)