Badminton Vereniging Almere

Klaverjassen op donderdag 6 juni 2019

Het klaverjasseizoen 2018/2019 draait alweer enige maanden en de eerstvolgende speeldag is op donderdag 6 juni 2019. Een vorig week keer uitermate gezellig met paasklaverjassen en nu weer regulier. En dat alles in de kantine van Sporthal Raggers onder leiding van Diane Stein!

We beginnen stipt om 20.00 uur en er worden drie ronden gespeeld van 16 spellen en dat alles volgens het Amsterdamse systeem. De kosten zijn € 2,50 per persoon. En er zijn leuke prijzen te verdienen. Van een fles jenever tot een doosje chocolade. Plaats van handeling de kantine van Sporthal Raggers, Bongerdstraat 6 in de Almeerse Parkwijk en er kan gratis worden geparkeerd.

Inschrijving in de kantine en voor nadere informatie kunt u terecht bij Diane Stein, emailadres diane.prowin@gmail.com

Raggers

Reageer op dit bericht (“Klaverjassen op donderdag 6 juni 2019 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)