Badminton Vereniging Almere

Verslag clubkampioenschappen recreanten

Het aantal deelnemers van de recreanten aan de clubkampioenschappen dit jaar heeft alle verwachtingen overtroffen. Na een teleurstellend aantal deelnemers vorig jaar moest het aantal deelnemers in SGD4 zelfs verdeeld worden over 3 poules. 38 inschrijvingen in de klasse S4 t/m S6. Dat is geweldig! Het fotoalbum van dit weekend wordt later geplaatst. Houd de site in de gaten.

Raggers
Joey

De recreanten speelden hun eerste wedstrijden al op vrijdagavond. De echte fanatiekelingen schreven zich in voor het maximale aantal van 3 onderdelen. Dat was voor sommigen niet onverdienstelijk. In een poule van 4 ging de winst bij de vrouwen naar Sandra Weug. Evenveel deelnemers streden in de mannen enkel 4 om de titel. De winst ging daar naar Naresh K R Nallagatla en die naam komen we verderop nog een keer tegen.

Caitlyn

Bij vrouwen en herendubbel waren de spelers ook verdeeld in 2 poules van 4. De winst bij de dames ging naar Anna Fomina en Caitlyn Kennedy waarvan Caithlyn het de volgende keer een niveautje hoger mag proberen. Bij de mannen bleken Ronald Schalk en Glenn Tjitrodipo de sterksten.

Naresh Ilse

De gemengd dubbel 4 moest verdeeld worden in maar liefst 3 poules. Een van 3 en twee van 4. In poule A eindigden Naresh K R Nallagatla en Ilse Stoffelen als eerste. In poule B Tom van Groenigen en Anne Boersma en poule C Eric van Vollevelde en Sandra Weug. Uiteindelijk wisten Naresh/Ilse en Tom/Anne de eindstrijd te behalen waarin Naresh en Ilse de finale wisten te winnen. Hier ontsteeg Ilse toch wel het recreantenniveau met goed spel.

Joost

In de mannen enkel 4 eiste Naresh K R Nallagatla zijn tweede titel op door als eerste in zijn poule te eindigen. Bij de mannen enkel 5 was het Johnny Awui die op de eerste plaats eindigde. De mannen dubbel 5 streden in 2 poules om de eindwinst. Edwin Veldmeijer en Joost Maas gingen hier met de titel aan de haal.

John Irene

Bij de het gemend dubbel 6 pakte Johnny Awui zijn tweede hoofdprijs. Samen met Irene Könst ging de eindzege naar het debuterende koppel. Nogmaals super dat er zoveel uit de recreantengroep aan het toernooi hebben deelgenomen.

Nadie Maren

"Proud to be fout"

Voor de zaterdagavond hadden Yvonne en Maaike natuurlijk de prima barbecue georganiseerd en aansluitend vond nog de feestavond plaats met als thema "Proud to be fout". En dat hebben we gezien :)

Proud

"Proud te be fout"

Prima werk van Jeffrey en Nadie die de schema's hebben gemaakt zodat alles soepel is verlopen en we ruimschoots op tijd aan de prijsuitreiking konden beginnen.
Alle deelnemers, vrijwilligers en toeschouwers bedankt voor dit geslaagde weekend.

Ferry
Irene Johnny
Naresh
Llyod
Ronald Belinda

Tot nu toe 4 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Peter van Soest op 17-06-2019 om 00:26 uur

  Da's weer snel op de website gezet Geert; bedankt.

 2. Ronald op 17-06-2019 om 15:59 uur

  Was zeker een geslaagd toernooi. Erg leuk om alles dwars door elkaar heen te zien badmintonnen. Op naar volgend jaar!

 3. Fred Faber op 17-06-2019 om 17:14 uur

  Prima georganiseerd toernooi.
  Goeie BBQ. En wat staat het verslag snel op de site!

 4. Belinda op 18-06-2019 om 09:42 uur

  Genoten van een gezellig en sportief weekend!
  Goed georganiseerd, graag wel voortaan ietsjes beter opletten met het indelen van de klassen.. als 8e divisie speler tegen een 5e divisie speler moeten battelen is nou niet echt sportief :+

Reageer op dit bericht (“Verslag clubkampioenschappen recreanten ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)