Badminton Vereniging Almere

Victor Zomerweek 2019 dag 4

Vandaag was alweer de vierde dag van de zomerweek. Vanaf 9 uur druppelde de kinderen langzaam binnen. De dag begon met een potje kokerhockey als warming-up.

De kinderen en trainers waren lekker fanatiek aan de gang en er werd vooral veel gelachen.

Na de warming-up werd het aandachtspunt van de dag besproken. Vandaag was dit de zweepslag. Een onbekende slag voor veel kinderen. Er werd goed geoefend en er was al snel veel progressie te zien. Tussen het trainen door kregen de kinderen weer een tussendoortje en konden ze er weer tegen aan.

Nadat er goed en geconcentreerd was getraind stonden er broodjes hamburger en hotdogs te wachten. Iedereen heeft er van genoten.

Na de lunch was er wat tijd om uit te buiken en zich voor te bereiden met om te gaan hardlopen. De kinderen werden op niveau ingedeeld in drie groepen. De eerste groep mocht met Dennis en Joost mee, de tweede groep met Pjotr en Arjen en derde met Tristan en Laura. Er fietsen ook nog trainers tussen de groepen om het moment vast te leggen.

Tussen het hardlopen door werden er sprintjes getrokken en gezamenlijk krachtoefeningen gedaan in het park. Gelukkig zat het weer mee en scheen de zon. De eindbestemming van de tocht was springpark Jumping Jack, waar de kinderen al hun energie kwijt konden.

Toen iedereen was uitgesprongen liepen we gezamenlijk terug naar de hal. Gelukkig zijn de kinderen ongedeerd terug gekomen. In de hal konden de kinderen even uitrusten met een tussendoortje en werden er nog wat partijen gespeeld met de trainers. Als afsluiting van de dag werd er zoals elke dag een gezamelijke cooling-down gedaan. Hierna werden de twee kinderen die vandaag de meeste vooruitgang hebben geboekt uitgekozen. Dit keer waren het twee meiden; Milou en Jobke.

Het was vandaag weer een geslaagde dag!

Reageer op dit bericht (“Victor Zomerweek 2019 dag 4 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)