Badminton Vereniging Almere

AviAir dit weekend naar Amersfoort

Na de winst op VELO, afgelopen weekend bij de kick-off, reist het team van coach Dave Khodabux dit weekend af naar Amersfoort. Natuurlijk is het team 1 er alles aan gelegen de winst mee terug naar Almere te nemen.

aviair

FZ Forza BC Amersfoort is de competitie begonnen met een 6-2 nederlaag tegen Hoornse BV en wil natuurlijk tegen AviAir Almere verlies zien te voorkomen. Het team bestaat uit de dames Meike Versteeg, Daphne Jansen, Renske Kwakkenbos en Mireille van Daal, de heren Vincent de Vries, Freek Golinski en Gilles de Kock en coach Rune Massing.
De wedstrijd vindt zaterdag 14 september plaats om 19.00 uur in de Juliana van Stolberghal.
Zoals altijd zijn er meereizende supporters en ook jij bent van harte welkom om de wedstrijd te zien en AviAir Almere aan te moedigen. De eerstvolgende thuiswedstrijd is op 21 september om 19.00 uur in Sporthal Raggers tegen 2dA Smashing uit Wijchen.

team 1

Reageer op dit bericht (“AviAir dit weekend naar Amersfoort ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)