Badminton Vereniging Almere

Eerste thuiswedstrijd voor AviAir Almere

Na de eerste twee wedstrijden, die in winst werden omgezet, speelt AviAir Almere op zaterdag 21 september om 19.00 uur in Sporthal Raggers de eerste thuiswedstrijd van dit seizoen. In de derde speelronde van de eredivisie is 2dA Smashing uit Wijchen de tegenstander.

Raggers

Smashing heeft zich afgelopen seizoen in de allerlaatste wedstrijd weten te handhaven in de hoogste afdeling van het Nederlandse badminton. Daarmee voldeed het aan de doelstelling en dat zal dit jaar niet anders zijn. Dan zal het team wel meer punten bij elkaar moeten sprokkelen dan nu het geval is. Tot nu toe staat de teller op 1 maar heeft men al twee pittige wedstrijden achter de rug. Drop Shot en Hoornse bleken ruim te sterk.
Ook dit jaar is 2dA de hoofdsponsor van de vereniging.
Het team bestaat uit de volgende dames: Denise Hall, Ella Peters, Maureen Zewald en Lieke Maes en de heren worden vertegenwoordigd door Luuk van Renswouw, Roy Reijbroek, Yannic Smeets en Brandom Bessem.
Tot zaterdag!

Team 1

Reageer op dit bericht (“Eerste thuiswedstrijd voor AviAir Almere ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)